3 belangrijke tips om het succes van jou video marketing te verdubbelen

Video marketing is nooit eerder zo effectief geweest in vergaren van leads. Studies zeggen dat het 50 keer gemakkelijker is om de eerste pagina van Google te zijn met een video.

Aanbiedingen via video marketing zijn dan ook de meest aantrekkelijke vorm van inhoud en ze zijn perfect geschikt voor alle apparaten. Maar sommige mensen geloven ten onrechte dat video marketing een zilveren kogel is. Video marketing zal niet automatisch ervoor zorgen dat uw bedrijf aandacht krijgt, en je zul ook niet succesvol zijn erin gewoon omdat je toevallig een video online hebt.
Dus, als je niet de gewenste resultaten krijgt, is het tijd om na te denken over een aantal van de dingen die je kunt doen. Dit artikel laat u kennismaken met enkele tips die uw succes kunnen verdubbelen van je volgende video marketing campagne.

1. Begin met een verhaal die mensen aantrekt

De reden waarom video’s zo boeiend is omdat ze een interessant verhaal waarover mensen willen horen. De meest effectieve video’s maken altijd verbinding met een doelgroep via een soort inspirerend verhaal. Een eenvoudige video die uw product toont gaat u niets anders dan weinige resultaten geven. Combineren van dat product in een verhaal, zal maken dat kijkers aangetrokken worden. Elke virale video in de wereld vandaag heeft een leuke en boeiende verhaal. Het merk is van secundair belang, maar de video is nog beter voor uw bedrijf op lange termijn.

2. Houd de video kort en krachtig

Video lengte is één aspect van marketing dat velen hebben onderzocht. Uit verschillende onderzoekingen is gebleken dat de meeste klanten kortere aandacht span hebben dan ooit. Dat mag jou niet verwonderen. Er is zo veel inhoud op het internet dat het moment dat u weer iets ziet, je in een andere richting getrokken bent.
Deze dagen hebben kortere video’s veel hoger succespercentage dan langere. Vergeet niet dat de meeste mensen ongeveer 30-seconden naar een video kijken. Dus, is de ideale lengte van een video vandaag ongeveer een minuut. Hoe langer je video’s maakt, hoe hoger het weigeringspercentage.
Je moet de kans om uw boodschap over te brengen niet verliezen omdat u aangedrongen bent op het creëren van een functie. Een van mijn betere vrienden is een loodgieter Roosendal, maar houdt ook enorm veel van videomarketing. Hij is ook een van de bedenkers van dit bericht.

3. Maak jouw video interactief

Het gedrag van jou klanten is altijd aan het veranderen. De eenvoudigste manier om inhoud te maken die langer duurt is om uw video’s interactief te maken.
Interactieve inhoud is nooit eerder zo populair geweest. Het zet de macht in de handen van de kijker. Interactieve video’s zorgen ervoor dat jou klanten participeren in de video en meebepalen in welke richting het gaat.
Een dynamische verhaallijn kan jou klanten specifieke lessen leren en handelen als een leuke afleiding. Dit is een techniek die al vaak te weinig door bedrijven wordt gebruikt bij de uitvoering van hun video marketing campagne. Voor jou is het dus nu van cruciaal belang om met deze techniek van start te gaan om het succes van jou campagne te verdubbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>