Huur mij in

Video materiaal is zeer effectief in het stimuleren van marketingsucces. De brede adoptie hiervan heeft het getransformeerd van een innovatieve marketingtactiek naar een standaard en essentieel onderdeel van de marketingmix die veel bedrijven nu moeten verfijnen, of je nu al heel lang video gebruikt, een nieuwkomer bent of hulp nodig hebt bij het starten.
Jij als ondernemer bent er dus ook bewust van dat om je bedrijf online zichtbaar te maken er video voor nodig is. Deze video’s kun jij natuurlijk zelf maken, belangrijk is dat de kwaliteit goed moet zijn. Dit alles kan met de juiste instructies, daar kom ik dus in. Ik neem graag de tijd om mijn klanten door de soms verwarrende wereld van videomarketing te leiden.
Beter nog, kun je mij ook inhuren voor het maken van jouw professionele persoonlijke video’s. Ik heb 7 jaar ervaring op dit gebied en doe het met nog meer plezier en passie dan voorheen.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Als het gaat om video-marketingdiensten, draag ik veel hoeden. Het is omdat ik de gelegenheid begrijp, ik weet hoe ik mij moet kleden en die outfit moet accentueren. Oké, misschien een te extreem een metafoor.
Anders gezegd: zodra ik je leer kennen en je videomarketingdoelen begrijpen, help ik jou te bepalen welke video je nodig hebt en ga ik vervolgens aan de slag. Het gaat om zoveel verschillende varianten ( jij’s ) met zoveel verschillende behoeften, dus moet ik weten hoe het allemaal te doen. De verschillende video-marketingdiensten die ik bied zijn:

  • White Board Animatie Video’s: Whiteboard animatie is op zijn minst visueel interessant. Kortom: het is een video van een hand, een echte hand van een echte persoon (dat is niet het animatiegedeelte), tekenend op een bord. Meestal wit, zodat je het duidelijk kunt zien. Het is leuk om te zien hoe een onstoffelijke hand over het scherm glijdt met een droge wisser, leuke geschifte tekeningen maakt en je afvraagt: “Doet iemand dat echt?” Je zou verbaasd zijn als je hoort dat het antwoord meestal “Ja!” is. Je realiseert je al snel dat het talent van deze artiest opmerkelijk is. De geanimeerde uitlegvideo’s van het whiteboard worden meestal snel weergegeven om alle saaie delen van de tekening te verwijderen, zoals fouten, uitwissingen en gewoon wachten tot iemand klaar is met tekenen van een complex beeld. Whiteboard animatie is perfect voor uitleg-video’s, omdat:
    – het een unieke en dynamische vertelmethode biedt, die de kijker aanspreekt.
    – interessant genoeg is en dus zorgt voor de levering van een indrukwekkend bericht, dat anders moeilijk te begrijpen zou zijn.
  • 2D / 3D-animatie: De voordelen en waarde van 2D- en 3D-animatie zijn vergelijkbaar met Whiteboard-animatie in de zin dat er iets visueel interessant is voor het publiek om te bekijken. Met animatievideo’s is niets verboden. Je kunt je vrij voelen om zo ver mogelijk van de werkelijkheid af te wijken. Je kunt dieren of zelfs levenloze voorwerpen gebruiken om zelfs de meest complexe verhalen te vertellen. Of ga een stapje verder en maak een reis naar een verre planeet waar geen regels en geen producten zijn, behalve de jouwe.
  • Web reclame / live actie: Omdat soms een verhaal het best verteld wordt door mensen of objecten die in een herkenbare ruimte interacteren. Wat je voor welk doel dan ook doet, begrijp dat het gebruik van video in je marketingplan absoluut noodzakelijk is om je nieuwe klanten op te leveren. Onthoud altijd dat ik hier ben om te helpen! Als je vragen hebt over videomarketing of als je niet zeker weet welke videostijl het beste is voor je product of service, neem dan contact met mij op.